Известие

Collapse
No announcement yet.

problem s oborotite

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здр. пак направих всичко така както каза свалих моторчето да го погледна но вси4ко си беше наред оплатнението е като ново а вьтре нямаше какво да се чисти... и сега вече незнам какво да правя..

Comment

Ами аз бях писал ама моята играеше от калпав бензин - свърших го заредих и изчезнаха. сега скоро пак след зареждане зайграха малко - допълних ОМВ 100 и пак се оправиха.
      Няма гаранция че е от това ама пробвай.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

и това направих сипах за 30 на лева супер 100 ама пак и мени само си мисля че е от оплатненията на колекторите 4е сами на цепени и 4 те.. или от накраиника след дебитомера че е рязан нешто заради газта дет са и слагали мойе и от там да ми лапа вуздох и да мени оборотите.. благодаряти жсе пак за саветите..

Comment

Виж какво ти написах:
          "Клатеше ми оборотите заради прецакан(пробита мембрана) регулатор на бензина и ми блъскаше бензин през управляващия маркуч."
          Провери дали не ти блъска бензин от там, и на други коли се е случвало.
          Alfa164 T.S 148++ HP
          Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

колега, дай да ти изчистят дюзите (100лв в софия) и си смени (ако ти мирише на бензин) маркучите за горивото и на 90% съм сигурен че проблема ти ще се реши! Поне така се оправиха моите ядове.
            Поздрави.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

мерси щте пробвам и така...

Comment

на мен ми го направи същото нещо онзи ден. направи го 4- 5 пъти и от тогава никакви проблеми? Дали може да е било и от кофти нафта? колата е Суперка ТД

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

А последното мнение по темата е от преди почти година и половина
                  13.03.09 г., 09:38
                  Гледайте малко бе хора .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

е нова тема ли трябва да отварям,след като вече има писано по този въпрос,независимо че е от преди 1 година всяко ново нещо е добре забравено старо

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

molq te kolega nameri me v Skype- petar.milchev.krachunovski iskam da pogovorim

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Първоначално публикувано от ggoolldd Покажи съобщение
                      да маиго намерих след като го изкльча започва да работи добре без да се колебаят оборотите но работи на 1100оборота. след като го вкльча отново работи на 900об. но двигателят неработи равномерно има леки промени на оборотите..Ако го оставя изкльчено имали някакъв проблем и дали щте харчи пове4е така..
                      моля те колега намери ме в Скъпе -петър.милчев.крачуновски искам да поговорим
                      Last edited by maneca164; d.m.y г., 00:48.

Comment

Working...
                      X